Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чеська компанія Skoda презентувала нове покоління моделі Fabia

Компактний хетчбек трохи збільшився в розмірах та отримав сучасну технічну начинку, при цьому Fabia залишається бюджетним автомобілем у В-класі. Серед найбільш відомих конкурентів для чеха залишаються такі моделі як Ford Fiesta, Renault Clio та близькі родичі VW Polo та Seat Ibiza. Не є секретом, що Skoda Fabia об’єднує в собі такі речі як практичність, якість та невисоку вартість, тому чехи вклали багато зусиль для збереження лідерських позицій на ринку. Перші враження від нового хетчбека виявились дуже позитивними і про це ми розповімо далі.

Четверте за рахунком покоління Skoda Fabia базується на платформі MQB A0, яка використовується на VW Polo та Seat Ibiza. Екстер’єр новачка виконано в фірмовому стилі бренду з урахуванням останніх тенденцій у дизайні. Габаритні розміри Fabia збільшились на цілих 11 сантиметрів у довжину до 4 метрів та 10 сантиметрів. Нова радіаторна решітка вдало вписана в кузов автомобіля, що також впливає на позитивні відчуття від машини. Загальний стиль Skoda Fabia можна характеризувати як крок в бік преміум сегменту і це цікаве рішення, адже останнім часом в В-класі майже не лишилось преміум хетчбеків.

Лінійка моторів для нової Skoda Fabia включатиме виключно бензинові силові агрегати. Базовим двигуном стане 1-літровий атмосферний мотор на 65 к.с. та 93 Нм крутного моменту. За ним слідує більш форсована версія на 80 к.с., але для адекватного драйву більш піддійте турбований літровий мотор сімейства TSI на 95 к.с. або на 115 к.с. На верхній межі силових агрегатів розмістився 1,5-літровий двигун на 150 к.с. та 250 Нм крутного моменту. З ним хетчбек зможе прискоритись з місця до 100 км/год лише за 7,9 секунди. Середня витрата пального буде коливатись в межах 5-6 літрів на кожні 100 км пробігу. 

Інтер’єр Skoda Fabia отримав суттєві оновлення як по матеріалам так і по технічному оснащенню. Так у версії SE верхня частина  торпедо буде обшита якісною тканиною і це виглядає свіжим рішенням яке підходить домашній обстановці моделі. Також на  Fabia доступні декілька варіантів моніторів мудьтимедійної системи від 6,5 дюймового до 9,2-дюймової сенсорної панелі керування, яка розташована по центру консолі. Опційно на хетчбек можна замовити віртуальну панель приладів, яка виглядає дуже не погано. Мультимедійний комплекс нового автомобіля матиме всі сучасні бездротові технології та до п’яти портів USB-C.

Після презентації нового покоління Skoda Fabia ми переконались, що модель залишилась дуже привабливою як зовні так і з середи при цьому вартість базової версії хетчбека не перевищить 16 тисяч євро. Враховуючи покращення їздових характеристик та дорожче оздоблення ця пропозиція виглядає дуже переконливо…

 

 

10.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чеська компанія Skoda презентувала нове покоління моделі Fabia

Політика конфіденційності